Större bröst Utan operation

Önskar du få större bröst utan operation? Du behöver faktiskt inte operera dig för att få snygga och fasta bröst. Det går att förstora brösten tillfälligt med hjälp av rätt underkläder och mjuka inlägg. Dessutom finns det många bra styrkeövningar som skapar större bröstvolym genom att stärka bröstmuskulaturen. Se vad du kan göra för att få större bröst på nolltid!

Få större bröst – med push up bh

Den absolut lättaste metoden för att få större bröst är att använda bh med push-up-effekt. Extra kuddar i kuporna lyfter upp dina bröst och skapar en väldefinierad klyfta. Med en push-up-bh kan du bära både urringade tröjor och vanliga t-shirtar – resultatet ser väldigt naturligt ut. Det bästa av allt är att det inte kräver varken stora summor eller riskfyllda operationsingrepp. Du har möjligheten att välja bland tusentals snygga modeller som ger dina bröst den perfekta formen. Se tips på bh med push-up-effekt från Hunkemöller.

Få större bröst med vadderad bh

För kvinnor med väldigt platta bröst finns det BH med vaddering som skapar en maximal effekt och ger intrycket av större bröst. Du väljer både storlek utifrån dina personliga önskemål. Detta är ett sätt att få brösten att se större ut på ett naturligt sätt. Köp BH med vaddering hos Hunkemöller. De har ett stort utbud av formpressade bh i alla möjliga utföranden och storlekar.

Styrketräning – bröst

Styrketräning för bröst är den bästa metoden för att få en fin och fast byst på ett naturligt sätt. Bröstmuskeln omges av fettvävnader som vid hård träning kan minska i volymen. Många kvinnor upplever just detta – brösten minskar i storleken vid viktnedgång. Det som händer när du börjar med styrketräning är i stället en tillväxt av bröstmuskulaturen som ger en fin och fast form på dina bröst. Även om fettvävnaden minskar i storlek kan brösten upplevas som större. Med hjälp av styrketräning får du även en bättre kroppshållning, vilket också förbättrar utseendet på och upplevelsen av dina bröst.

Tips på bröstträning för tjejer

Gummibandsövningar för att få fastare bröst

Få större bröst med filers

Numera kan man göra en bröstbehandling med fillers som skapar större bröst utan operation. En mjuk vattenbaserad konsistens läggs in i respektive bröst och kan förstora brösten med upp till 200 cc per sida. Denna behandling sker under lokalbedövning och är väldigt snabb och enkel att genomföra. Efter en viss tid kommer kroppen att börja bryta ner fillern, så resultatet varar i cirka 2-4 år.

Större bröst med kosttillskott

Ett flertal kvinnor vittnar om en viss effekt av kosttillskott som skapar en naturlig bröstförstoring som är helt riskfri för kroppen. Dessa medel sägs innehålla en revolutionerande ingrediens som ökar blodflödet och mikrocirkulationen i bröstkanalerna och bidrar på så sätt till större bröst. Dessvärre finns ingen forskning på att kosttillskottet verkligen fungerar i praktiken, så detta är upp till var och en att bestämma. Konsultera gärna en läkare innan du påbörjar behandlingen med kosttillskott.